Welcome to Doom9's Forum, THE in-place to be for everyone interested in DVD conversion.

Before you start posting please read the forum rules. By posting to this forum you agree to abide by the rules.

 

Go Back   Doom9's Forum > Video Encoding > MPEG-4 AVC / H.264

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 26th February 2018, 17:31   #1  |  Link
LigH
German doom9/Gleitz SuMo
 
LigH's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Location: Germany, rural Altmark
Posts: 6,155
x264 (MABS build) with integrated FFMS2 and LAVF fails opening AVI sources

LoRd_MuldeR pointed me at it, and I can only confirm:

The x264 builds created by media-autobuild_suite including FFMS2 and L-SMASH Source (video codecs only = mode 6/"fullv") can't open AVI sources and eventually fall back to AviSynth, trying to use AviSource.

Code:
x264 -o *.mp4 *.avi
ffms [error]: could not create indexer
lavf [error]: could not open input file
avs [info]: trying AVISource... succeeded
...
I will try to create a full build (mode 4/"full"), wondering if possibly the limiting to video codecs only may cause issues. Could anyone else with enough insight possibly check if MABS might be misconfigured for this case? Or is it possible that there is indeed a mistake in current x264 sources?
_

In the meantime, issue #758 appeared, and commit c566f85; will build again...
__________________

New German Gleitz board
MediaFire: x264 | x265 | VPx | AOM | Xvid

Last edited by LigH; 26th February 2018 at 17:44.
LigH is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 04:17.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.