Welcome to Doom9's Forum, THE in-place to be for everyone interested in DVD conversion.

Before you start posting please read the forum rules. By posting to this forum you agree to abide by the rules.

 

Go Back   Doom9's Forum > Video Encoding > MPEG-4 Encoder GUIs

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 18th November 2019, 16:53   #17801  |  Link
MCFish
Registered User
 
MCFish's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Location: Norway
Posts: 39
ill donate again ...
__________________
MCFish
MCFish is offline   Reply With Quote
Old 18th November 2019, 17:15   #17802  |  Link
byteshare
ByteShare
 
byteshare's Avatar
 
Join Date: Sep 2014
Location: On the Internet
Posts: 521
Quote:
Originally Posted by Atak_Snajpera View Post
Ok then BRACE YOURSELF! AUTO-UPDATE IS COMING!
Holding on to my butt
Quote:
Originally Posted by 0gg View Post
Atak_Snajpera : thank you agin for this great job.

Could you be pleased to add these feature :
  • able to decode mxf files
  • adding custom timecode on mp4 or the timecode of the source
??

... to encode files from DSLR / Camera to lower resolution / proxy file but with the same timecode of the sources

0gg / augur.
I've been using a batch export time code (source) and import time code (encoded file); for when I need time codes. I usually don't need them if I'm not doing anything with QTGMC (de-interlace tool)
My camera uses MP4 and .ts files so I haven't used mxf files before, but I haven't needed to use time codes for those files (yet).
byteshare is offline   Reply With Quote
Old 18th November 2019, 20:12   #17803  |  Link
howzz
Registered User
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 41
good job. see. put everyone's heads together and we can solve anything.

i'll donate some money to the cause come this fri pay day.
howzz is offline   Reply With Quote
Old 18th November 2019, 21:32   #17804  |  Link
Ronski
Registered User
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 52
Thanks Atak, working for me again as well - I had a zero in my IP address. I also sent a donation yesterday, thanks once again for all the hard work.
Ronski is offline   Reply With Quote
Old Yesterday, 02:14   #17805  |  Link
Pauly Dunne
Registered User
 
Pauly Dunne's Avatar
 
Join Date: Jul 2019
Location: Out There....
Posts: 98
Quote:
Originally Posted by Atak_Snajpera View Post
Ok then BRACE YOURSELF! AUTO-UPDATE IS COMING!
Let's give it up for Atak....he's a Bloody Legend !!!

Well done, as we knew it would be, when you say "I give up" we don't really believe it.

It was a community effort of some of the RB users out there.

I'd just like to say that some things were said, that should have been a lot more tactful, but some of us express themselves differently to others.

I'll take note of the critisicm against me, and the comments I made, however I was also surprised with the support of some, for some suggestions I made, so it's not all bad.

We're all here to help with the ongoing improvement of this awesome free app, and I know that I won't stop using it, I have spent a lot of time & money setting up a range of systems so as to get the best benefit & performance out of RB, that I can, so I guess I was frustrated by the sudden unexpected DE problems, as DE, IS the awesome function of RB.

So hopefully we can move forward.....

So again Atak, thank you very much..........

PS:- I just wanted to add, that I just tested RB, (pre this latest fix), by changing my LAN's IP address from 192.168.0.5, to 192.168.1.5, and it worked, but now it's been fixed, that isn't an issue anymore.
__________________
Not poorly done, just doin' it my way !!!

Last edited by Pauly Dunne; Yesterday at 02:42.
Pauly Dunne is offline   Reply With Quote
Old Yesterday, 06:38   #17806  |  Link
Dhry
Registered User
 
Dhry's Avatar
 
Join Date: Jan 2018
Posts: 12
Outstanding! Thank you for resolving this issue Atak. Looking forward to the autoupdate.

Dhry
Dhry is offline   Reply With Quote
Old Yesterday, 07:38   #17807  |  Link
t3nzin
Registered User
 
Join Date: Feb 2019
Posts: 3
Thanks for the update Atak! Also, not sure if anyone else has reported it yet but RipBot is still prompting for the pinterf branch rather than the official Avisynth+ repo that merged his changes and is now on 3.4.0. Not a big thing just a small quality of life change for a future update
t3nzin is offline   Reply With Quote
Old Yesterday, 16:19   #17808  |  Link
Atak_Snajpera
RipBot264 author
 
Atak_Snajpera's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Poland
Posts: 7,177
Auto-update core 2019.11.19
Code:
Added: support for mxf files (Material Exchange Format)
Atak_Snajpera is online now   Reply With Quote
Reply

Tags
264, 265, appletv, avchd, bluray, gui, iphone, ipod, ps3, psp, ripbot264, x264 2-pass, x264 gui, x264_64, x265, xbox360

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 14:23.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.