Welcome to Doom9's Forum, THE in-place to be for everyone interested in DVD conversion.

Before you start posting please read the forum rules. By posting to this forum you agree to abide by the rules.

 

Go Back   Doom9's Forum > Capturing and Editing Video > Avisynth Usage

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Yesterday, 06:27   #201  |  Link
pcroland
Registered User
 
Join Date: Mar 2014
Location: Hungary
Posts: 46
Sample: https://mega.nz/#!qNAC1YbB!LvoFf9Vdt...FozkQHQPgJIK6I

AviSynth script:
Code:
a=DirectShowSource("X:\DL\Super.Robot.Monkey.Team.Hyperforce.Go.S01.1080i.HDTV.DD5.1.H.264-NOGRP\S01E01 Chiro's Girl.ts")
a=a.ConvertToYV12()
a=a.GradFun3(thr=0.5)
b=a.xlogo("C:\Users\pcroland\Desktop\logo0.bmp",180,860,0)
a=a.Spline36ResizeMod(1280,720)
b=b.Spline36ResizeMod(1280,720)
Interleave(a,b)
With this script this is the result:
https://testfra.me/1e/

AviSynth script:
Code:
LoadPlugin("C:\Program Files (x86)\AviSynth\plugins\LoadPluginEx.dll")
LoadPlugin("C:\Program Files (x86)\AviSynth\plugins\LogoTools.dll")
a=DirectShowSource("X:\DL\Super.Robot.Monkey.Team.Hyperforce.Go.S01.1080i.HDTV.DD5.1.H.264-NOGRP\S01E01 Chiro's Girl.ts")
a=a.ConvertToYV12()
a=a.GradFun3(thr=0.5)
#xlogo("C:\Users\pcroland\Desktop\logo0.bmp",180,860,0)
a=a.ConvertToYUY2()
b=ImageSource("C:\Users\pcroland\Desktop\nologo.png").ConvertToYUY2()
c=NoLogoAuto(a,b,0)
a=a.ConvertToYV12()
a=a.Spline36ResizeMod(1280,720)
c=c.ConvertToYV12()
c=c.Spline36ResizeMod(1280,720)
Interleave(a,c)
Mask: https://i.imgur.com/HV311oS.png

And with this script, this is the result:
https://testfra.me/1f/

It seems that NoLogoAuto() puts on another logo instead of removing it
pcroland is offline   Reply With Quote
Old Today, 05:20   #202  |  Link
manono
Moderator
 
Join Date: Oct 2001
Location: Hawaii
Posts: 7,109
When using XLogo you can vary the amount of blur. But, as I said, I don't use it so I haven't played with it.

Using LogoTools I mentioned you need the logo with a black background. You don't have one in your sample. Every mask I've ever made was black and white so I don't know for sure whether or not having the green part messes it up because I work with black and white films. From the LogoTools_help.rtf:

Quote:
Notes: The logo needs to be in a compelely black frame.
manono is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 14:53.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.