Welcome to Doom9's Forum, THE in-place to be for everyone interested in DVD conversion.

Before you start posting please read the forum rules. By posting to this forum you agree to abide by the rules.

 

Go Back   Doom9's Forum > Hardware & Software > Software players

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 16th May 2018, 23:18   #5341  |  Link
Aleksoid1978
Registered User
 
Aleksoid1978's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Russia, Vladivostok
Posts: 2,225
Using latest SVN.
__________________
I7 2600K@4.2 /Asrock P67 Extreme4 Gen 3 /Kingston HyperX 8Gb 1866 (4x2) Kit /OCZ Vertex 3 256Gb /Gigabyte GTX 960 /BenQ EW2430 /LG 47LM620T /Yamaha RX-V471 + NS-555 + NS-C444 + NS-333 + YST-SW215
Aleksoid1978 is offline   Reply With Quote
Old 17th May 2018, 00:03   #5342  |  Link
ryrynz
Registered User
 
ryrynz's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 3,190
To be fair it's been over half a year since the last release, I still think you guys should do this a bit more often.
ryrynz is offline   Reply With Quote
Old 17th May 2018, 01:50   #5343  |  Link
bozek
Registered User
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 56
Agreed.

So what version do you want me to test it with? The beta or the nightly?
bozek is offline   Reply With Quote
Old 17th May 2018, 02:23   #5344  |  Link
Aleksoid1978
Registered User
 
Aleksoid1978's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Russia, Vladivostok
Posts: 2,225
Latest SVN version always here - https://yadi.sk/d/hlf1lfC8mKU58/!_last
__________________
I7 2600K@4.2 /Asrock P67 Extreme4 Gen 3 /Kingston HyperX 8Gb 1866 (4x2) Kit /OCZ Vertex 3 256Gb /Gigabyte GTX 960 /BenQ EW2430 /LG 47LM620T /Yamaha RX-V471 + NS-555 + NS-C444 + NS-333 + YST-SW215
Aleksoid1978 is offline   Reply With Quote
Old 17th May 2018, 04:10   #5345  |  Link
v0lt
Registered User
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 1,144
Quote:
Originally Posted by ryrynz View Post
To be fair it's been over half a year since the last release
Wrong. The last beta release was released on February 28 this year.

We do not release on timeout. We make a release when we do it.

Last edited by v0lt; 17th May 2018 at 04:14.
v0lt is offline   Reply With Quote
Old 17th May 2018, 04:12   #5346  |  Link
ryrynz
Registered User
 
ryrynz's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 3,190
That too probably should've been updated by now too considering all the commits I've seen. Also, Betas don't get the same exposure as "stable" ones do.
I think it's ideal to aim for a few "stable" releases per year.
ryrynz is offline   Reply With Quote
Old 17th May 2018, 05:45   #5347  |  Link
Aleksoid1978
Registered User
 
Aleksoid1978's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Russia, Vladivostok
Posts: 2,225
We don't have "manager" who will be released project
__________________
I7 2600K@4.2 /Asrock P67 Extreme4 Gen 3 /Kingston HyperX 8Gb 1866 (4x2) Kit /OCZ Vertex 3 256Gb /Gigabyte GTX 960 /BenQ EW2430 /LG 47LM620T /Yamaha RX-V471 + NS-555 + NS-C444 + NS-333 + YST-SW215
Aleksoid1978 is offline   Reply With Quote
Old 17th May 2018, 08:09   #5348  |  Link
chros
Registered User
 
chros's Avatar
 
Join Date: Mar 2002
Posts: 1,436
I agree with the devs, they can release hotfixes if it's necessary any time, but a release should be time independent but feature dependent.
__________________
Ryzen 5 2600,Asus Prime b450-Plus,16GB,MSI GTX 1060 Gaming X 6GB(v385.28),Win10 LTSB 1607,MPC-BEx64+LAV+MadVR,Yamaha RX-A870,LG OLED65B8(2160p@23/24/25/29/30/50/59/60Hz)
chros is offline   Reply With Quote
Old 17th May 2018, 11:21   #5349  |  Link
ryrynz
Registered User
 
ryrynz's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 3,190
There's not a lot of feature development though, the code commits are generally small, so releases aren't needing to be feature dependent at all.
ryrynz is offline   Reply With Quote
Old 18th May 2018, 15:25   #5350  |  Link
bozek
Registered User
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 56
Well, clearly they 'developed' something. The bug doesn't seem to be present in the latest SVN build. I've conducted a short test with several different files and didn't managed to get it hung once.

Time for another stable, I think
bozek is offline   Reply With Quote
Old 18th May 2018, 15:41   #5351  |  Link
rock
Registered User
 
Join Date: Dec 2013
Posts: 107
I'm a bit surprised and happy that MPC-BE's DXVA2 Native works on a HEVC 10-bit sample on my AMD's APU but not with LAVFilters.
Anyway why don't put crossfeed feature on sound processing?
Looking for stable release as well here
rock is offline   Reply With Quote
Old 18th May 2018, 19:57   #5352  |  Link
v0lt
Registered User
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 1,144
Quote:
Anyway why don't put crossfeed feature on sound processing?
Users become impudent?

v0lt is offline   Reply With Quote
Old 18th May 2018, 21:06   #5353  |  Link
Klaus1189
Registered User
 
Join Date: Feb 2015
Location: Bavaria
Posts: 617
Quote:
Originally Posted by v0lt View Post
Users become impudent?
sadly, but not me

updated german translation based on r3646
Klaus1189 is offline   Reply With Quote
Old 19th May 2018, 00:16   #5354  |  Link
rock
Registered User
 
Join Date: Dec 2013
Posts: 107
Quote:
Originally Posted by v0lt View Post
Users become impudent?

I was talking about put it on Options>Audio>Sound processing. Yeah, it's part of MPC Audio Renderer, might be not good idea to put the option there.
If I sound impudent because of that, I'm really sorry.
rock is offline   Reply With Quote
Old 19th May 2018, 18:42   #5355  |  Link
JarrettH
Registered User
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 838
Can perhaps the Subtitle menus be combined?

You have right click > Subtitles (to access subtitle options and to enable)

And right click > Navigate > Subtitle Language (to change the subtitle; you can also enable here too, which overlaps in functionality)

Doesn't make sense that these are separate. Why do I need to access a different subtitle menu to change the language?

Last edited by JarrettH; 19th May 2018 at 18:44.
JarrettH is offline   Reply With Quote
Old 19th May 2018, 23:45   #5356  |  Link
Aleksoid1978
Registered User
 
Aleksoid1978's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Russia, Vladivostok
Posts: 2,225
For subtitles use SUB button on toolbar, left/right mouse button.
__________________
I7 2600K@4.2 /Asrock P67 Extreme4 Gen 3 /Kingston HyperX 8Gb 1866 (4x2) Kit /OCZ Vertex 3 256Gb /Gigabyte GTX 960 /BenQ EW2430 /LG 47LM620T /Yamaha RX-V471 + NS-555 + NS-C444 + NS-333 + YST-SW215
Aleksoid1978 is offline   Reply With Quote
Old 20th May 2018, 12:04   #5357  |  Link
Mercury_22
Registered User
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 1,131
Bug: wrong black levels with MPC-BE's EVR-CP with some files. Sample

MPC-BE's internal video decoder outputs correct black levels with all EVR, EVR-CP and madVR
LAVVideo decoder outputs wrong black levels with EVR-CP, but correct black levels with EVR & madVR

LAVFilters-0.71.0-35 MPC-BE 1.5.2.3648 Windows 7 x64
__________________
Windows 10 1809 x64, HD7790 Adrenalin 2019 Edition 19.1.2, HDMI Full RGB 4:4:4
Mercury_22 is offline   Reply With Quote
Old 20th May 2018, 13:44   #5358  |  Link
Aleksoid1978
Registered User
 
Aleksoid1978's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Russia, Vladivostok
Posts: 2,225
Quote:
Originally Posted by Mercury_22 View Post
Bug: wrong black levels with MPC-BE's EVR-CP with some files. Sample

MPC-BE's internal video decoder outputs correct black levels with all EVR, EVR-CP and madVR
LAVVideo decoder outputs wrong black levels with EVR-CP, but correct black levels with EVR & madVR

LAVFilters-0.71.0-35 MPC-BE 1.5.2.3648 Windows 7 x64
If it's happened only with LAV Video Decoder - it's not MPC-BE fault
__________________
I7 2600K@4.2 /Asrock P67 Extreme4 Gen 3 /Kingston HyperX 8Gb 1866 (4x2) Kit /OCZ Vertex 3 256Gb /Gigabyte GTX 960 /BenQ EW2430 /LG 47LM620T /Yamaha RX-V471 + NS-555 + NS-C444 + NS-333 + YST-SW215
Aleksoid1978 is offline   Reply With Quote
Old 20th May 2018, 15:43   #5359  |  Link
Mercury_22
Registered User
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 1,131
Quote:
Originally Posted by Aleksoid1978 View Post
If it's happened only with LAV Video Decoder - it's not MPC-BE fault
OK but then why LAV + EVR or Sync or madVR outputs the correct black level ?
__________________
Windows 10 1809 x64, HD7790 Adrenalin 2019 Edition 19.1.2, HDMI Full RGB 4:4:4
Mercury_22 is offline   Reply With Quote
Old 20th May 2018, 16:21   #5360  |  Link
v0lt
Registered User
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 1,144
@Mercury_22
The driver settings may be affected. The "Output range" option may be affected. In any case, LAV Video Decoder does not report the nominal range.
v0lt is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 21:35.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.