Welcome to Doom9's Forum, THE in-place to be for everyone interested in DVD conversion.

Before you start posting please read the forum rules. By posting to this forum you agree to abide by the rules.

 

Go Back   Doom9's Forum > Capturing and Editing Video > Avisynth Usage

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 27th November 2011, 23:28   #1  |  Link
VideoFanatic
Registered User
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 240
Still have flicker after Denoising with AviSynth

I seem to have a problem where after denoising I still have flicker. Some videos which are high quality don't have this problem, it just seems to happen with videos which are lower quality. Here's the script I use:

The first line deblocks and denoises. The other lines get rid of the remaining noise.

Code:
Mpeg2Source("I:\New\z = Encode\RAW July 21 1997 Edited.track_224.d2v", CPU=6)
DeGrainMedian(limitY=2, limitUV=3, mode=1, interlaced=true)
DeGrainMedian(limitY=2, limitUV=3, mode=1, interlaced=true)
Here's a sample

Here's an ISO

Could someone please suggest a script that would get rid of this flicker. Thanks
VideoFanatic is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
avisynth, deflicker, flicker, remove

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 09:39.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.