Welcome to Doom9's Forum, THE in-place to be for everyone interested in DVD conversion.

Before you start posting please read the forum rules. By posting to this forum you agree to abide by the rules.

 

Go Back   Doom9's Forum > (HD) DVD, Blu-ray & (S)VCD > IFO/VOB Editors

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 19th January 2020, 19:43   #1  |  Link
Overdrive80
Anime addict
 
Overdrive80's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: Spain
Posts: 661
[HELP] DVD incorrect schema

Hi, folks.

I have original DVDs and using Ripit4Me, was created ISO files. When I want playback, when finishing VTS_02_1.VOB should jump to main menu on VIDEO_TS.VOB, however the video stops.

I try VTSFix but dont fix it. With IFOEdit could be solved?

Thanks in advance.

Links for testing:

Code:
https://drive.google.com/open?id=11pqXTia1yhhpV_kfkRCVNiVm7SPQIlWP
https://drive.google.com/open?id=1bljN5M1z1ijruvRTfiTrzwz84W2nmD5G
https://drive.google.com/open?id=1eF0tHjxuy2_LyqMy3SW-zMgoeh_qh5x-
https://drive.google.com/open?id=14eGghM_YhkbX3FHFHU6dOCjP15vVRUyF
https://drive.google.com/open?id=1YjBA1v2yltBScehaC6T0is1KNLv0mjkA
__________________
Intel i7-6700K + Noctua NH-D15 + Z170A XPower G. Titanium + Kingston HyperX Savage DDR4 2x8GB + Nvidia GTX750 2GB DDR5 + SSD Vertex 4 256 GB + Antec EDG750 80 Plus Gold Mod + Corsair 780T Graphite

Last edited by Overdrive80; 19th January 2020 at 19:54.
Overdrive80 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 19:24.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.