Welcome to Doom9's Forum, THE in-place to be for everyone interested in DVD conversion.

Before you start posting please read the forum rules. By posting to this forum you agree to abide by the rules.

 

Go Back   Doom9's Forum > Hardware & Software > Software players

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 20th March 2020, 00:15   #7261  |  Link
stax76
Registered User
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 6,061
Or:

x64: C:\Windows\System32
x86: C:\Windows\SysWOW64
stax76 is online now   Reply With Quote
Old 20th March 2020, 02:32   #7262  |  Link
v0lt
Registered User
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 1,259
Quote:
Originally Posted by tormento View Post
Does it work with 7-Zip too?
No. It only works with UnRAR.dll and UnRAR64.dll.
v0lt is offline   Reply With Quote
Old 20th March 2020, 15:05   #7263  |  Link
tormento
Acid fr0g
 
tormento's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: Italy
Posts: 1,075
Quote:
Originally Posted by v0lt View Post
No. It only works with UnRAR.dll and UnRAR64.dll.
Would you consider to add support to a free archive format such as 7z?
__________________
@turment on Telegram
tormento is offline   Reply With Quote
Old 20th March 2020, 18:22   #7264  |  Link
v0lt
Registered User
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 1,259
Not planned.
1. I did not see subtitles in the ".idx/.7z" format. I do not know where there is such support.
2. The CVobSubFile::ReadRar function has a size of 84 lines (including empty lines). I did not find a simple example of working with .7z archives using 7zxa.dll.

But if someone makes a patch, then I'll see it.
v0lt is offline   Reply With Quote
Old 20th March 2020, 19:07   #7265  |  Link
Zulithe
Registered User
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 34
Hi V0lt. Just wanted to drop a mention that the main file store for nightlies is not getting new builds. Other mirrors are fine. Cheers!
Zulithe is offline   Reply With Quote
Old 25th March 2020, 20:27   #7266  |  Link
mithra66
Registered User
 
Join Date: Jan 2013
Location: Savoie FRANCE
Posts: 13
Hello,
OSD doesn"t display Title or Volume anymore for me but System Time instead. I installed many versions: From 1.5.4.4969 to 1.5.5.5149, all faulties.
Back to 1.5.4.4491, it works fine again.
BTW thanks for your great work)
mithra66 is offline   Reply With Quote
Old 26th March 2020, 05:12   #7267  |  Link
Aleksoid1978
Registered User
 
Aleksoid1978's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Russia, Vladivostok
Posts: 2,322
Quote:
Originally Posted by mithra66 View Post
Hello,
OSD doesn"t display Title or Volume anymore for me but System Time instead. I installed many versions: From 1.5.4.4969 to 1.5.5.5149, all faulties.
Back to 1.5.4.4491, it works fine again.
BTW thanks for your great work)
Check options.
__________________
I7 2600K@4.2 /Asrock P67 Extreme4 Gen 3 /Kingston HyperX 8Gb 1866 (4x2) Kit /OCZ Vertex 3 256Gb /Gigabyte GTX 960 /BenQ EW2430 /LG 47LM620T /Yamaha RX-V471 + NS-555 + NS-C444 + NS-333 + YST-SW215
Aleksoid1978 is offline   Reply With Quote
Old 26th March 2020, 19:51   #7268  |  Link
mithra66
Registered User
 
Join Date: Jan 2013
Location: Savoie FRANCE
Posts: 13
My bad. Somehow I must have pressed key 'I' which displays system time in OSD. Funny thing it did nothing in older versions. So I pressed 'I' to rollback to normal. Txs for your help,

Last edited by mithra66; 26th March 2020 at 19:54.
mithra66 is offline   Reply With Quote
Old 28th March 2020, 03:20   #7269  |  Link
Anima123
Registered User
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 466
There's like nearest neighbor been applied as scaler when playing back a h.265 file with P010 format and auto 8/10bit integer as output format.

Please check here.

I have to set the output format to 8bit integer to avoid the bad scaler. Any improvement in the future?
Anima123 is offline   Reply With Quote
Old 28th March 2020, 03:55   #7270  |  Link
Aleksoid1978
Registered User
 
Aleksoid1978's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Russia, Vladivostok
Posts: 2,322
Quote:
Originally Posted by Anima123 View Post
There's like nearest neighbor been applied as scaler when playing back a h.265 file with P010 format and auto 8/10bit integer as output format.

Please check here.

I have to set the output format to 8bit integer to avoid the bad scaler. Any improvement in the future?
Comfirm.
__________________
I7 2600K@4.2 /Asrock P67 Extreme4 Gen 3 /Kingston HyperX 8Gb 1866 (4x2) Kit /OCZ Vertex 3 256Gb /Gigabyte GTX 960 /BenQ EW2430 /LG 47LM620T /Yamaha RX-V471 + NS-555 + NS-C444 + NS-333 + YST-SW215

Last edited by Aleksoid1978; 28th March 2020 at 04:02.
Aleksoid1978 is offline   Reply With Quote
Old 28th March 2020, 04:15   #7271  |  Link
v0lt
Registered User
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 1,259
Anima123
Try using MPC VR v0.4.2.1196.
v0lt is offline   Reply With Quote
Old 28th March 2020, 04:21   #7272  |  Link
Anima123
Registered User
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 466
Quote:
Originally Posted by v0lt View Post
Anima123
Try using MPC VR v0.4.2.1196.
I was using 1197.

Edit: Just checked with 1196, the issue gone.

Last edited by Anima123; 28th March 2020 at 04:23.
Anima123 is offline   Reply With Quote
Old 28th March 2020, 05:52   #7273  |  Link
s0meone_new
Registered User
 
Join Date: Oct 2019
Posts: 17
If everything works fine now, a new stable version?
s0meone_new is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 02:00.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.