Welcome to Doom9's Forum, THE in-place to be for everyone interested in DVD conversion.

Before you start posting please read the forum rules. By posting to this forum you agree to abide by the rules.

 

Go Back   Doom9's Forum > Capturing and Editing Video > VapourSynth

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Yesterday, 18:25   #3061  |  Link
Boulder
Pig on the wing
 
Boulder's Avatar
 
Join Date: Mar 2002
Location: Hollola, Finland
Posts: 4,351
Quote:
Originally Posted by Selur View Post
@foxyshadis: I get what max_cache_size is meant to do, what I don't get is why setting it to two times your RAM size is the right thing.
It's really not. It can easily eat all the RAM you have when the script is initialized and it takes quite a lot of time for VS to release the excess memory so your computer is pretty much frozen. I've settled down for 10240 on my 16 GB system as I can just manage that with BD to 720p encodes.
__________________
And if the band you're in starts playing different tunes
I'll see you on the dark side of the Moon...
Boulder is offline   Reply With Quote
Old Today, 04:42   #3062  |  Link
HolyWu
Registered User
 
HolyWu's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: Taiwan
Posts: 461
Quote:
Originally Posted by DJATOM View Post
I found a bug. Well, not sure if that's really a bug, but might be unwanted behaviour of resizer.
You probably need to provide an script to demonstrate what you really do, if you want the developers to resolve your doubts.
HolyWu is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
speed, vaporware, vapoursynth

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 09:26.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.