Welcome to Doom9's Forum, THE in-place to be for everyone interested in DVD conversion.

Before you start posting please read the forum rules. By posting to this forum you agree to abide by the rules.

 

Go Back   Doom9's Forum > Video Encoding > MPEG-4 AVC / H.264

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 12th March 2019, 16:11   #1  |  Link
mzso
Registered User
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 894
x264vfw issues, some CLI options and log doesn't work

Hi!

I've been trying to encode videos with x264vfw (is this official?), but I got some problems.
I added these (that I used a while ago with the CLI encoder) to the command line:
Code:
 --input-range PC --output-csp i444 --range PC --colormatrix bt709 --colorprim bt709 --transfer bt709
But it doesn't work as expected. input/output range options result encoding at all.
If I take them out I get a green video. After I remove the colormatrix option I get proper video. I wonder why these don't work.

The log option seems useless. I get a flickering blank window, which disappears after encoding is finished. Weird...

Last edited by mzso; 12th March 2019 at 18:52.
mzso is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 06:00.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions Inc.