Welcome to Doom9's Forum, THE in-place to be for everyone interested in DVD conversion.

Before you start posting please read the forum rules. By posting to this forum you agree to abide by the rules.

 

Go Back   Doom9's Forum > Hardware & Software > Software players

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 14th October 2012, 07:00   #221  |  Link
wanezhiling
Registered User
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 1,184
Yup, sub track has 51s duration

Code:
8
00:00:40,720 --> 00:00:50,950
哈哈哈哈
I manually type it just for test, original is 40s.
wanezhiling is offline   Reply With Quote
Old 14th October 2012, 07:10   #222  |  Link
Aleksoid1978
Registered User
 
Aleksoid1978's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Russia, Vladivostok
Posts: 2,603
Quote:
Originally Posted by wanezhiling View Post
Yup, sub track has 51s duration

Code:
8
00:00:40,720 --> 00:00:50,950
哈哈哈哈
I manually type it just for test, original is 40s.
51sec - store in Matroska Header.
__________________
AMD Ryzen 5 3600 /GIGABYTE B450 Gaming X /AMD Radeon R9 16Gb@3200 /Kingston 500Gb M.2 /GTX 1650 /Samsung U28R550UQI /LG 47LM620T /Yamaha RX-V471 + NS-555 + NS-C444 + NS-333 + YST-SW215
Aleksoid1978 is offline   Reply With Quote
Old 14th October 2012, 07:57   #223  |  Link
wanezhiling
Registered User
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 1,184
But lav/av/haali splitter still show 40s, and I think they are true.
wanezhiling is offline   Reply With Quote
Old 14th October 2012, 08:22   #224  |  Link
wanezhiling
Registered User
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 1,184
http://pan.baidu.com/share/link?shar...&uk=3558042035



MPC-BE cant load the chinese audio track The.Cider.House.Rules.chs.mka as default atfer this config, the internal eng audio track of that mkv file is still the preferred..
wanezhiling is offline   Reply With Quote
Old 14th October 2012, 09:42   #225  |  Link
Aleksoid1978
Registered User
 
Aleksoid1978's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Russia, Vladivostok
Posts: 2,603
Quote:
Originally Posted by wanezhiling View Post
http://pan.baidu.com/share/link?shar...&uk=3558042035



MPC-BE cant load the chinese audio track The.Cider.House.Rules.chs.mka as default atfer this config, the internal eng audio track of that mkv file is still the preferred..
For External track we can't determinate Language, and we're trying to just by coincidence, from the beginning of the Track name
__________________
AMD Ryzen 5 3600 /GIGABYTE B450 Gaming X /AMD Radeon R9 16Gb@3200 /Kingston 500Gb M.2 /GTX 1650 /Samsung U28R550UQI /LG 47LM620T /Yamaha RX-V471 + NS-555 + NS-C444 + NS-333 + YST-SW215
Aleksoid1978 is offline   Reply With Quote
Old 14th October 2012, 13:20   #226  |  Link
Mierastor
Registered User
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 15
Would it be possible to add gamma correction to the color controls? Very useful if viewing conditions are not optimal. Common option in computer games for this reason.
Mierastor is offline   Reply With Quote
Old 15th October 2012, 11:38   #227  |  Link
HoP
Registered User
 
HoP's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 90
please add this hotkey into MPC-BE.
thanks in advance
__________________
[ sorry for my bad english...i can read it very well but cant write it very well :D]
HoP is offline   Reply With Quote
Old 15th October 2012, 17:06   #228  |  Link
judelaw
Registered User
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 73
Quote:
Originally Posted by HoP View Post
please add this hotkey into MPC-BE.
thanks in advance
O->Playback->Volume Step Change: 1...10
judelaw is offline   Reply With Quote
Old 15th October 2012, 17:15   #229  |  Link
HoP
Registered User
 
HoP's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 90
Quote:
Originally Posted by judelaw View Post
O->Playback->Volume Step Change: 1...10
many thanks
why i didnt see that before
__________________
[ sorry for my bad english...i can read it very well but cant write it very well :D]
HoP is offline   Reply With Quote
Old 18th October 2012, 05:45   #230  |  Link
Aleksoid1978
Registered User
 
Aleksoid1978's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Russia, Vladivostok
Posts: 2,603
If you are interested - I have removed the restriction on the size of the frame in our video decoder and Nvidia 660Ti launched 4K videos in DXVA.
Video engine load - up to 80%, GPU load ~20-25%. Memory - ~1100mb. GPU T ~34 C.
__________________
AMD Ryzen 5 3600 /GIGABYTE B450 Gaming X /AMD Radeon R9 16Gb@3200 /Kingston 500Gb M.2 /GTX 1650 /Samsung U28R550UQI /LG 47LM620T /Yamaha RX-V471 + NS-555 + NS-C444 + NS-333 + YST-SW215
Aleksoid1978 is offline   Reply With Quote
Old 18th October 2012, 14:42   #231  |  Link
wanezhiling
Registered User
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 1,184
Only support gk104? or whole Kepler family? How about Fermi gf119/117?

Great, mpc be is one step ahead of lav.
wanezhiling is offline   Reply With Quote
Old 18th October 2012, 14:59   #232  |  Link
nevcairiel
Registered Developer
 
Join Date: Mar 2010
Location: Hamburg/Germany
Posts: 10,163
CUVID supports 4k for month already now on all VP5 cards, as does QuickSync on IVB, and DXVA-CB also has no artificial limitation. Only DXVA2-Native had those limitations because a lot of driver versions were still rather buggy with 4K DXVA.
__________________
LAV Filters - open source ffmpeg based media splitter and decoders

Last edited by nevcairiel; 18th October 2012 at 15:02.
nevcairiel is offline   Reply With Quote
Old 18th October 2012, 23:35   #233  |  Link
Aleksoid1978
Registered User
 
Aleksoid1978's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Russia, Vladivostok
Posts: 2,603
Quote:
Originally Posted by nevcairiel View Post
CUVID supports 4k for month already now on all VP5 cards, as does QuickSync on IVB, and DXVA-CB also has no artificial limitation. Only DXVA2-Native had those limitations because a lot of driver versions were still rather buggy with 4K DXVA.
CUVID - not all 4k support. I test on http://xhmikosr.1f0.de/samples/2160p...x264.CRF24.mkv - and black screen. DXVA - play with some frame drop. 4K clips from youtube - play fine CUVID & DXVA.
__________________
AMD Ryzen 5 3600 /GIGABYTE B450 Gaming X /AMD Radeon R9 16Gb@3200 /Kingston 500Gb M.2 /GTX 1650 /Samsung U28R550UQI /LG 47LM620T /Yamaha RX-V471 + NS-555 + NS-C444 + NS-333 + YST-SW215

Last edited by Aleksoid1978; 19th October 2012 at 00:33.
Aleksoid1978 is offline   Reply With Quote
Old 20th October 2012, 05:57   #234  |  Link
wanezhiling
Registered User
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 1,184
http://forum.doom9.org/showthread.ph...98#post1596598
wanezhiling is offline   Reply With Quote
Old 20th October 2012, 10:36   #235  |  Link
wanezhiling
Registered User
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 1,184
http://pan.baidu.com/share/link?uk=3...&fa=3861675805

Build 1400 cant fall back to sw.
wanezhiling is offline   Reply With Quote
Old 20th October 2012, 11:41   #236  |  Link
Aleksoid1978
Registered User
 
Aleksoid1978's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Russia, Vladivostok
Posts: 2,603
Quote:
Originally Posted by wanezhiling View Post
Yes - it file don't decode with DXVA. But - what parameter i can see in this H.264 stream for fall back to software ?

P.S. - what you select in decoder "DXVA Compatibility check" ?
see it:
__________________
AMD Ryzen 5 3600 /GIGABYTE B450 Gaming X /AMD Radeon R9 16Gb@3200 /Kingston 500Gb M.2 /GTX 1650 /Samsung U28R550UQI /LG 47LM620T /Yamaha RX-V471 + NS-555 + NS-C444 + NS-333 + YST-SW215

Last edited by Aleksoid1978; 20th October 2012 at 11:48.
Aleksoid1978 is offline   Reply With Quote
Old 20th October 2012, 13:49   #237  |  Link
wanezhiling
Registered User
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 1,184
Quote:
Originally Posted by Aleksoid1978 View Post
P.S. - what you select in decoder "DXVA Compatibility check" ?
Oh my fault, I select "skip all checks"
wanezhiling is offline   Reply With Quote
Old 21st October 2012, 07:47   #238  |  Link
wanezhiling
Registered User
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 1,184
@Aleksoid1978

Maybe you could just add an option like PotPlayer about resolution limit..

http://i.imgur.com/iGGGs.png
always use(at your own risk)
wanezhiling is offline   Reply With Quote
Old 21st October 2012, 10:18   #239  |  Link
suanm
Registered User
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 121
Aleksoid1978,add the double frame function into MPC-BE player please,now potplayer has the double frame function.
suanm is offline   Reply With Quote
Old 21st October 2012, 10:39   #240  |  Link
Aleksoid1978
Registered User
 
Aleksoid1978's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Russia, Vladivostok
Posts: 2,603
Quote:
Originally Posted by wanezhiling View Post
@Aleksoid1978

Maybe you could just add an option like PotPlayer about resolution limit..

http://i.imgur.com/iGGGs.png
always use(at your own risk)
Why ?
__________________
AMD Ryzen 5 3600 /GIGABYTE B450 Gaming X /AMD Radeon R9 16Gb@3200 /Kingston 500Gb M.2 /GTX 1650 /Samsung U28R550UQI /LG 47LM620T /Yamaha RX-V471 + NS-555 + NS-C444 + NS-333 + YST-SW215
Aleksoid1978 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 22:12.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.