Welcome to Doom9's Forum, THE in-place to be for everyone interested in DVD conversion.

Before you start posting please read the forum rules. By posting to this forum you agree to abide by the rules.

 

Go Back   Doom9's Forum > Hardware & Software > Software players

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 27th December 2012, 09:42   #441  |  Link
Aleksoid1978
Registered User
 
Aleksoid1978's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Russia, Vladivostok
Posts: 2,719
Quote:
Originally Posted by wanezhiling View Post
No field order can be determined?
I do not look at file, but think you are right
__________________
AMD Ryzen 5 3600 /GIGABYTE B450 Gaming X /AMD Radeon R9 16Gb@3200 /Kingston 500Gb M.2 /GTX 1650 /Samsung U28R550UQI /LG 47LM620T /Yamaha RX-V471 + NS-555 + NS-C444 + NS-333 + YST-SW215
Aleksoid1978 is offline   Reply With Quote
Old 27th December 2012, 18:59   #442  |  Link
VipZ
Registered User
 
Join Date: Jun 2009
Location: London
Posts: 378
[pic removed]

Is the above correct?

I would assume the button None to only become visible once Modify is selected.
__________________
Windows 11 Pro, CPU: Ryzen 9 5900X, GPU: GeForce RTX 3090 /w 512.95, Audio: HDMI to Yamaha RX-A3060 (5.1)

Last edited by VipZ; 28th December 2012 at 19:20. Reason: removed pic
VipZ is offline   Reply With Quote
Old 27th December 2012, 23:09   #443  |  Link
Aleksoid1978
Registered User
 
Aleksoid1978's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Russia, Vladivostok
Posts: 2,719
Quote:
Originally Posted by VipZ View Post


Is the above correct?

I would assume the button None to only become visible once Modify is selected.
Fixed - thanks.
__________________
AMD Ryzen 5 3600 /GIGABYTE B450 Gaming X /AMD Radeon R9 16Gb@3200 /Kingston 500Gb M.2 /GTX 1650 /Samsung U28R550UQI /LG 47LM620T /Yamaha RX-V471 + NS-555 + NS-C444 + NS-333 + YST-SW215
Aleksoid1978 is offline   Reply With Quote
Old 27th December 2012, 23:43   #444  |  Link
dlind87
Registered User
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 2
Pixelshader don't seem to work anymore when using madVR.

Edit: redownloaded, works now

Last edited by dlind87; 28th December 2012 at 00:09.
dlind87 is offline   Reply With Quote
Old 27th December 2012, 23:46   #445  |  Link
alexins
MPC-BE DEV
 
alexins's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Slovenija
Posts: 584
Media Player Classic - BE 1.1.3.0 Win32 (Stable release):
Media Player Classic - BE 1.1.3.0 x86 (with installer)
Media Player Classic - BE 1.1.3.0 x86 (portable)
Standalone Filters Media Player Classic - BE 1.1.3.0 x86

Media Player Classic - BE 1.1.3.0 x64 (Stable release):
Media Player Classic - BE 1.1.3.0 x64 (with installer)
Media Player Classic - BE 1.1.3.0. x64 (portable)
Standalone Filters Media Player Classic - BE 1.1.3.0 x64

Source Code:
Media Player Classic - BE 1.1.3.0 Source Code
__________________
Win11 x64, i7 8700K 5Ghz, ASUS MAXIMUS X HERO, G.Skill (2x8GB) Trident Z F4-3600C16D-16GTZ, RX 5700,TV Philips 43PUS6703/12, Zappiti 4K HDR
Media Player Classic - BE x86/x64. Team of developers.
alexins is offline   Reply With Quote
Old 28th December 2012, 01:11   #446  |  Link
Anleck
Registered User
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 13
Thanks BE team.

Seeking is very responsive - smooth video.
Anleck is offline   Reply With Quote
Old 28th December 2012, 07:50   #447  |  Link
wanezhiling
Registered User
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 1,184
Oh stable build released, has been forwarded to China.
wanezhiling is offline   Reply With Quote
Old 28th December 2012, 10:53   #448  |  Link
ZoNi
Registered User
 
ZoNi's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: Serbia
Posts: 28
Is there any way to see flybar with madVR?
ZoNi is offline   Reply With Quote
Old 28th December 2012, 14:45   #449  |  Link
wanezhiling
Registered User
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 1,184
http://samples.mplayerhq.hu/sub/DivX+Subtitles.divx

BE can not show the divx subtitle.
wanezhiling is offline   Reply With Quote
Old 28th December 2012, 15:56   #450  |  Link
jos99
Registered User
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 81
Thankyou for this Alexins, seems very stable with MPC filters/codecs or LAV. I am experimenting with logos using these masks, you can paste as a new layer on any image to use as MPC-BE logoscreen, use fill to change colours:

http://dl.dropbox.com/u/35202345/mpcbelogomask3a.png
http://dl.dropbox.com/u/35202345/mpcbelogomask3b.png
http://dl.dropbox.com/u/35202345/mpcbelogomask3c.png
http://dl.dropbox.com/u/35202345/mpcbelogomask3d.png
http://dl.dropbox.com/u/35202345/mpcbelogomask3e.png
http://dl.dropbox.com/u/35202345/mpcbelogomask3f.png

One problem though is that MPC-BE always seems to add a black border when opening
http://dl.dropbox.com/u/35202345/mpcbecap12a.PNG

this is how I want it to look with no borders (manually resized), so it wraps to the logo, whatever the dimensions, as MPC-HC does
http://dl.dropbox.com/u/35202345/mpcbecap12c.PNG

Last edited by jos99; 28th December 2012 at 16:14. Reason: add mpc-hc comment
jos99 is offline   Reply With Quote
Old 28th December 2012, 19:00   #451  |  Link
wanezhiling
Registered User
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 1,184
1.) Could BE add an option "restore default window size when playback is over or stopped" ? Because I checked auto-zoom 100%.

2.) http://pan.baidu.com/share/link?shar...&uk=3558042035
internal mpeg2 video decoder(software), DI failed, DXVA mode is fine.

3.) What's the difference, Fast seek(on keyframe) in Tweaks tab and Fast(inaccurate) seek in MPEG Splitter configuration?

4.) About DXVA compatibility check.
Did BE do a limit to a "L5.1 & Ref5" file on AMD/Intel cards? why? No limit on Nvidia
wanezhiling is offline   Reply With Quote
Old 28th December 2012, 19:03   #452  |  Link
VipZ
Registered User
 
Join Date: Jun 2009
Location: London
Posts: 378
Thanks for the stable release and source.

Do you have any ETA for opening up SVN read access?
__________________
Windows 11 Pro, CPU: Ryzen 9 5900X, GPU: GeForce RTX 3090 /w 512.95, Audio: HDMI to Yamaha RX-A3060 (5.1)
VipZ is offline   Reply With Quote
Old 28th December 2012, 20:42   #453  |  Link
alexins
MPC-BE DEV
 
alexins's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Slovenija
Posts: 584
Quote:
Originally Posted by VipZ View Post
Do you have any ETA for opening up SVN read access?
I will soon open access to our svn repository.
__________________
Win11 x64, i7 8700K 5Ghz, ASUS MAXIMUS X HERO, G.Skill (2x8GB) Trident Z F4-3600C16D-16GTZ, RX 5700,TV Philips 43PUS6703/12, Zappiti 4K HDR
Media Player Classic - BE x86/x64. Team of developers.
alexins is offline   Reply With Quote
Old 28th December 2012, 22:01   #454  |  Link
olymind1
Registered User
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 17
Possible bugs:

I'm using win7 with turned off automatic windows resizing, BE setting: View -> Presets... -> Normal (3), when i maximalized/stretched the window to full (not fullscreen), if i click on the screen (main media area while playing only) then drag it, it moves, it doesn't stick. If it is not a bug, then i would like to request an option to turn it off in all Presets seperately.

BE setting: View -> Presets... -> Compact (2), FlyBar's Maximize button doesn't consider Taskbar, it overlaps it completly, acts like it is fullscreen. If it is not a bug, then i would like to request an option to turn it off.

Feature/option request: Always start media with Maximized screen.

Basicly if i open a media, i would like to see my taskbar with a maxmized BE window, and without the worrying of accidental window moving. So once it is maximized, make it stay/stick to the frame of my monitor, preferably in Compact Preset.

Keep up the good work, i like BE over HC a lot. And thanks for developing it!
olymind1 is offline   Reply With Quote
Old 29th December 2012, 00:14   #455  |  Link
VipZ
Registered User
 
Join Date: Jun 2009
Location: London
Posts: 378
Quote:
Originally Posted by alexins View Post
I will soon open access to our svn repository.
Thanks
__________________
Windows 11 Pro, CPU: Ryzen 9 5900X, GPU: GeForce RTX 3090 /w 512.95, Audio: HDMI to Yamaha RX-A3060 (5.1)
VipZ is offline   Reply With Quote
Old 29th December 2012, 00:49   #456  |  Link
phoenix_fr
Registered User
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 16
with 1.0.3.1.1239.x64 the cover of the folder containing my music files are displayed. this is not the case with the version 1.1.3.0.1737.x64

this is related to what option ?
phoenix_fr is offline   Reply With Quote
Old 29th December 2012, 00:55   #457  |  Link
Aleksoid1978
Registered User
 
Aleksoid1978's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Russia, Vladivostok
Posts: 2,719
Quote:
Originally Posted by wanezhiling View Post
3.) What's the difference, Fast seek(on keyframe) in Tweaks tab and Fast(inaccurate) seek in MPEG Splitter configuration?

4.) About DXVA compatibility check.
Did BE do a limit to a "L5.1 & Ref5" file on AMD/Intel cards? why? No limit on Nvidia
3) - Fast(inaccurate) seek - it's only for MPEG. MPEG files do not have keyframe.
4) - L5.1 & Ref5 use for ATI with Catalyst above 10.4. after this - ATI support high ref frames & level.

About Intel - i do not have device to test high level & ref frames support.
__________________
AMD Ryzen 5 3600 /GIGABYTE B450 Gaming X /AMD Radeon R9 16Gb@3200 /Kingston 500Gb M.2 /GTX 1650 /Samsung U28R550UQI /LG 47LM620T /Yamaha RX-V471 + NS-555 + NS-C444 + NS-333 + YST-SW215
Aleksoid1978 is offline   Reply With Quote
Old 29th December 2012, 00:56   #458  |  Link
Aleksoid1978
Registered User
 
Aleksoid1978's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Russia, Vladivostok
Posts: 2,719
Quote:
Originally Posted by phoenix_fr View Post
with 1.0.3.1.1239.x64 the cover of the folder containing my music files are displayed. this is not the case with the version 1.1.3.0.1737.x64

this is related to what option ?
There is no options for this - cover file show automatically for music files, if present in folder/subfolder.
If you do not see image - show the contents of your folders with music and where files with Cover
__________________
AMD Ryzen 5 3600 /GIGABYTE B450 Gaming X /AMD Radeon R9 16Gb@3200 /Kingston 500Gb M.2 /GTX 1650 /Samsung U28R550UQI /LG 47LM620T /Yamaha RX-V471 + NS-555 + NS-C444 + NS-333 + YST-SW215

Last edited by Aleksoid1978; 29th December 2012 at 00:59.
Aleksoid1978 is offline   Reply With Quote
Old 29th December 2012, 02:07   #459  |  Link
Anleck
Registered User
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 13
phoenix_fr - Picture shows fine for me, as long as it is named folder.
Anleck is offline   Reply With Quote
Old 29th December 2012, 06:12   #460  |  Link
wanezhiling
Registered User
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 1,184
Quote:
Originally Posted by wanezhiling View Post
http://samples.mplayerhq.hu/sub/DivX+Subtitles.divx

BE can not show the divx subtitle.
http://samples.mplayerhq.hu/sub/small.divx
This file is ok.
Quote:
Originally Posted by wanezhiling View Post
2.) http://pan.baidu.com/share/link?shar...&uk=3558042035
internal mpeg2 video decoder(software), DI failed, DXVA mode is fine.
http://pan.baidu.com/share/link?shar...&uk=3558042035
I collected this type of files.
Quote:
Originally Posted by Aleksoid1978 View Post
4) - L5.1 & Ref5 use for ATI with Catalyst above 10.4. after this - ATI support high ref frames & level.

About Intel - i do not have device to test high level & ref frames support.
M HD4650 with Catalyst_12.6_Legacy, no limit on MPC-HC even I set "full check", DXVA works just fine on MPC-HC, but there is a limit on BE.

Ivb 2500/4000 work fine with a L5.1 & Ref16 file.



http://forum.doom9.org/showthread.ph...74#post1607874
BE and HC failed too.

Last edited by wanezhiling; 29th December 2012 at 06:18.
wanezhiling is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 10:08.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions Inc.